Land: Spanien
Region: Costa del Sol
By: Benalmadena Costa
Nærmeste lufthavne: Malaga (15 km)
Pris: 225.000 Euro (1.680.000 DKK)
Størrelse: 64 m2
Terrasse: Ja, 8 m2
Bygget år: 2015
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 1
Aircondition: Ja
Internet: Ja (fiber)
Afstand til stranden: 200 meter
Swimmingpool: Ja, to store pools i fællesområdet samt en mindre børnepool 

 

Beskrivelse:

 

Lejligheden er fra 2015 med rigtig god beliggenhed på Benalmadena Costa. Der er 100 meter til et lille strøg med restauranter, cafeer, apotek og supermarked. Der er 200 meter til stranden. Der er 15 km til Malaga lufthavn, som har billige flyforbindelser til flere danske lufthavne mange gange om ugen året rundt.


Lejligheden har 2 soveværelser samt stue og mindre køkken. Den er rigtig fint snittet til en familie, som skal holde en uges ferie. Der er parkering på aflåst område lige ved lejligheden, og der er fri adgang til fællesarealerne med swimmingpools.

Lejligheden ligger i et nyt byggeri fra 2015. Det er en 3-værelses lejlighed på 64 m2, med 2 soveværelser, stue og badeværelse. Desuden et lille køkken som er fin i størrelsen til en ferielejlighed samt en lille balkon (8m2). Der er parkering på aflåst område. Der er naturligvis også aircondition i lejligheden.


Lejligheden er indrettet som ferielejlighed, og er p.t. udlejet til en dansk feriefond. Det er muligt at købe møblerne og alt inventar med for 15.000 Euro. Møblerne er nye og pæne, og i god stil og kvalitet. Den er indrettet med 2 soveværelser med 4 faste sengepladser og indbyggede skabe, 1 badeværelse, stue med sovesofa (150 x 200 cm udslået) og spiseplads til 6 personer.

Boligen er fx ideel for en dansk feriefond, som ønsker at ruste sig til fremtiden med lavere udbetaling af udhævede feriemidler. De samlede faste udgifter er ca. 25.000 kr årligt, og en udlejningsprocent på mellem 60 og 80 er absolut realistisk. Her er det nærmest umuligt ikke at opnå et stort overskud på driften.