Land: Italien
Region: Toscana, Pisa regionen
Bygning, Lejlighed: Colombaia, Lejlighed No. 3
Nærmeste by: Rivalto (2 km), Chianni (4 km)
Nærmeste lufthavne: Pisa (38 km), Firenze (78 km), Bologna (166 km)
Pris: 435.000 Euro (3.241.000 DKK)
Størrelse: 123 m2
Privat terrasse/have: 50 m2
Bygget år: 1905, Totalrenoveret 2017 - 2018
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Aircondition: Ja
Gulvvarme: Ja
Internet: Ja
Swimmingpool: Ja, 2 opvarmede på fællesarealerne

 

Beskrivelse:

Lejligheden ligger i et smuk gammel Toskansk hus på ca. 650 m2. Huset bliver nænsomt og luksuriøst restaureret, og der bliver indrettet 5 gode lejligheder i det.


Fællesområderne på 5000 m2 bliver indrettet med 2 opvarmede pools. Den ene pool er forbeholdt voksne, og sammen med poolen laves en petanquebane. Den anden pool er forbeholdt børnefamilier, og sammen ed denne pool bliver der lavet en legeplads. Der er olivenlund og vindruer.


Lejligheden ligger 2 km fra Rivalto, hvor der er enkelte butikker. 4 km fra lejligheden ligger den idylliske by Chianni, hvor der er flere gode restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder. I området er der endvidere mulighed for vinsmagning på vingårde, termiske bade, utallige gode restauranter og meget mere.


Projektet er særligt interessant for feriefonde og lignende, da det blive konstrueret og drevet, så det lever op til de krav som feriefonde og lignende stiller. Der vil fx være dansk og engelsk kontaktperson, så feriegæster og fondens administrator altid kan komme til at tale med nogen, hvis der er behov for assistance. På en lang række andre punkter vil projektet leve op til de krav som Feriefonde og lignende stiller. Kontakt os for at høre nærmere.


Lejligheden renoveres og indrettes luksuriøst. Bygningen isoleres, og der bliver etableret gulvvarme og Aircondition. Desuden hører der en privat have med grill til lejligheden.
Lejlighederne står færdige i februar 2018, men sælges allerede nu som projektlejligheder, hvor betalingen først falder når de enkelte faser i restaureringen er gennemført. Besigtigelse omkring april 2017 er ideel timing i forhold til at have mulighed for at vælge mellem flere af de 5 lejligheder.

 

Lejlighederne er endnu ikke færdigrenoverede, så fotos af interiør er fra tilsvarende lejligheder